برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی 11ص

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی 11ص



لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11   برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی 1. توصیف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فر ...

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی 11ص


دانلود پاورپوینت در مورد برنامه الگویی HACCP برای تولید دانلود رایگان دانلود پاورپوینت در مورد برنامه الگویی haccp برای تولید بستنی
پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه haccp در تهیه بستنی haccp در تولید بستنی
صنایع غذایی, صادرات محصولات کشاورزی, پایان نامه, کارشناسی طراحی وب برنامه نویسی برنامه الگویی haccp برای تولید بستنی. 700. گزارش خط تولید رب گوجه
کشاورزی و زراعت, کشت گلخانه ای,مقاله کاسنی, باغبانی,هورمون برنامه نویسی بررسی راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط برنامه الگویی haccp برای تولید بستنی.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.